جای من کجاست؟2
بسم الله الرحمن الرحیم
برخی ها با مطلب من مشکل ندارند بلکه مشکل این است که در خصوص جامعه و خانواده و زنان و مردان فقط و فقط تفکر فیمینیسمی را قبول دارند و بس ، و نه دستورات قران و اهل بیت و حتی دستورات مراجع عظام دین را در مورد زنان قبول ندارند ووقتی تفکر فیمینیسمی در جامعه ما به جای دستورات قران و اهل بیت عصمت و طهارت حاکم شد (دقیقا یعنی همین تفکری که عده ای دارند و به آن عمل میکنند ) حقوق زنان و مردان از نظر دیه وارث مساوی میشود و زن برای زایمان طبیعی میتواند به پزشک مرد مراجعه کند و زن میتواند قاضی شود و زن میتواند خلبان شود و زن میتواند در کنار مردان در دانشگاهها بنشیند و زن میتواند شغل آرایشگری برای مردان داشته باشد و زن میتواند راننده اتوبوس برای آقایان شود و یک زن میتواند کت و شلواری بیرون بیاید و یک زن میتواند شغل کاسبی و کسب و کار در محیط مختلط یا مردانه داشته باشد و حتی یک زن میتواند چندین شوهر دائمی وهم زمان داشته و باتمامی آنها هم بستر شود و حاصل این تفکر فیمینیسمی ( که برخی هاکه دارند به آن عمل میکنند ) جامعه امروز است که میزان فروپاشگی خانواده ها و طلاق وگناهان اجتماعی به شدت بالا رفته است.
اما بنده معتقد به تفکرفیمینیسمی نیستم معتقد هستم به اینکه خداوند تبارک و تعالی من را آفریده و من فقط بنده خدا هستم ( بر عکس انها که خودرا بنده فیمینیسم میدانند ) و خداوند تبارک و تعالی توسط قران و اهل بیت عصمت و طهارت راه را به من نشان داده است ومن آنچه بیان نمودم از قران و اهل بیت عصمت و طهارت میباشد . و حوزه رفتن من اگر باعث حشر و نشر من با مردان نامحرم بود قطعا چنین کاری را انجام نمیدادم و حوزه را ترک مینمودم.
بله برای زنان و دختران هم پزشک و هم معلم و هم قابله زن به قدرکفایت نیاز داریم اما آیا مشاغلی که اسلام فرموده است مختص مردان است مثل خلبانی برای زنان نیاز داریم ؟ قطعا خیر و چنین کارهایی از بین بردن جایگاه واقعی زنان در اسلام میباشد
اگر مردان جامعه امروز باغیرت و زنان جامعه باحیاء و باعفت بوده و اهل رعایت مسائل شرعی باشند : وقتی که یک خانم میخواهد معلم و پزشک و آرایشگر برای زنان شود هیچوقت برای آموزش به دانشگاههایی مراجعه نمیکند که زن ومرد تا این حد باهم حشر و نشر دارند یا یک خانم باعفت دارای پدر یا شوهر باغیرت وقتی برای درمان نیاز به لمس بدنش است هیچوقت به پزشک مرد مراجعه نمیکند اما وقتی که یک زن برای آموزش به دانشگهای مختلط برود ویا یک خانم برای درمانی که نیاز به لمس بدن است به پزشک مرد مراجعه نماید قطعا باعث فساد آن زن و خانواده و جامعه شده اما اگر زنان و مردان ما واقعا اهل رعایت مسائل دینی و مذهبی بودند مسئولین هم مجبور بودند برای زنان دانشگاهها وبیمارستان ها و مدارس جداگانه و مختص احداث کنند که چنین مساله ای آرامش معنوی و روحی وروانی خانواده و جامعه را در پی خواهد داشت.
جای من کجاست؟
بسم الله الرحمن الرحیم
وقتی تاریخ را نگاه میکنیم و با رقم زدن صفحات تاریخ به زندگی زنان و دختران قبل از اسلام توجه میکنیم میبینیم که جنس مونث بسیار حقیر و بی ارزش بوده از زنده به گور کردن دختران تا نداشتن هیچگونه حق و حقوقی برای جنس مونث و …
با پیغمبری پیامبر اسلام حضرت محمد صلی الله علیه و آله و دستورات حضرت در زندگی فردی و اجتماعی زنان قوانین بسیار زیبایی مقرر گردید تا جایی که جان و آبروی زنان که هیچگونه ارزشی نداشت و زنان که از هیچگونه حق و حقوق مادی و معنوی برخوردار نبودند ارزش عجیبی پیدا نمودند و اسلام برای قتل زنان قصاص و دیه مشخص نمود و اسلام برای زنان حقوق و مزایای معنوی و مادی زیادی مقرر نمود وحتی برای بر طرف شدن شهوت زن ومرد و فرزند آوری ازدواج را مقرر نمود
باظهور اسلام حضور زنان در جامعه و خصوصا در بین مردان نامحرم گناه کبیره و حضور زنان در منزل بهترین حالت از تقرب زن به خداوند و جهاد زنان شوهر داری وخانه داری و فرزندداری ومعرفی شد
با ظهور حکومت شاهنشاهی رضاخانی برای زنان الگوهایی ضد دینی و ضد اسلامی قرار داده شد و خواستند با آوردن زنان به کوچه و خیابان و برداشتن چادر از سر آنها اسلام را از زنان بگیرند و زنان جامعه را ناپاک و بی آبرو کنند اما با نشستن زنان در منزل مشت محکمی بر حکومت شاهنشاهی بود.
مرحوم آیت الله سید محمد باقر مجتهد سیستانی، پدر آیت الله العظمی حاج سید علی سیستانی، دامت برکاته، در مشهد مقدّس، برای آن که به محضر امام زمان (عج) شرفیاب شود، ختم زیارت عاشورا را چهل جمعه، هر هفته در مسجدی از مساجد شهر آغاز می کند.
ایشان می فرمود: «در یکی از جمعه های آخر، ناگهان، شعاع نوری را مشاهده کردم که از خانه ای نزدیک به آن مسجدی که من در آن مشغول به زیارت عاشورا بودم، می تابید. حال عجیبی به من دست داد و از جای برخاستم و به دنبال آن نور، به در آن خانه رفتم. خانه کوچک و فقیرانه ای بود که از درون آن، نور عجیبی می تابید.
در زدم. وقتی در را باز کردند، مشاهده کردم که حضرت ولی عصر امام زمان (عج)، در یکی از اتاق های آن خانه، تشریف دارند و در آن اتاق، جنازه ای را مشاهده کردم که پارچه ای سفید روی آن کشیده بودند.
وقتی که من وارد شدم و اشک ریزان سلام کردم، حضرت، به من فرمودند: «چرا این گونه به دنبال من می گردی و این رنج ها را متحمّل می شوی؟! مثل این باشید (اشاره به آن جنازه کردند) تا من به دنبال شما بیایم.» بعد فرمود: «این، بانویی است که در دوره بی حجابی (دوران رضا خان پهلوی)، هفت سال از خانه بیرون نیامد تا مبادا نامحرم او را ببیند!» ( کتاب شيفتگان حضرت مهدى(عج)، ج 3، ص 158 )
اما سالهای اخیر زنان جامعه ما را چه شده است ؟ زنان جامعه ما برگشته اند به همان سالهای قبل از انقلاب و توهین و تحقیر به خودشان را بسیار شایع نموده اند ، آن روز به صورت دیگر و امروز به شکل دیگر در آن روز شاه این مملکت میخواست زنان و دختران را به خیابان بکشاند و زنان و دختران مقاومت میکردند حتی اگر به قیمت جانشان تمام میشد و امروز ما زنان و دختران پیش قدم شده ایم از حضور زنان در کوچه و بازار و خیابان گرفته تا حضور جنس مونث در شغلهایی که هیچگونه ربطی به آنها نداشته ومناسب آنها نبوده و اسلام چنین مشاغلی را برای زنان حرام اعلام نموده است.
حال سوال اینجاست مگر ما زنان نبودیم که وقتی شاه قلدر و ضد اسلام این مملکت میخواست زنان را به کوچه و بازار این مملکت بکشاند و چادر از سرشان بردارد در منزل مینشستیم حتی اگر به قیمت جانمان تمام میشد ؟ حال چه شده است که با وجود اینکه کسی از ما زنان نمیخواهد به بیرون از منزل بیاییم و شغل هایی را که مناسبمان نیست و از نظر اسلام حرام و گناه کبیره است را انتخاب نماییم اما ما پیش قدم شده ایم ؟ آیا اسلام عوض شده ؟ یا ما زنان با اسلام کاملا بیگانه و نا پاک شده ایم ؟
سوال دیگر اینکه اگر در لحظه ظهور حضرت مهدی علیه السلام حضور داشته باشیم یا در قیامت از ما بپرسند شما زنان وظیفه ای جزء ماندن در خانه و فرزند داری و شوهر داری نداشتید چه عنوان میکنیم ؟ اگر از ما بپرسند پیامبر اسلام غیر از شغل های مخصوص زنان ( زنان قابله، زنان آرایشگر برای زنان ) آن هم به قدر کفایت ، شغل دیگری برای زنان مقرر ننموده بود چه جوابی داریم بدهیم ؟
آیا نمیدانیم هر چه زنان در کوچه و خیابان بیشتر دیده شده و به دنبال ظاهر شدن در کوچه و خیابان و شغلهای نامناسب باشند از انسانیت و معنویت آنها کاسته شده و به طرف حیوانیت رفته است ؟
لذا ما زنان بسیار حواسمان باشد اگر دوره آخرالزمان ، زمانی است که همه امتحان میشوند ما هم داریم امتحان میشویم امروز ما با فاصله گرفتن مان از شوهر داری و خانه داری و تربیت فرزند داریم از اسلام ناب فاصله میگیریم و کلا با اسلام بیگانه شده ایم.
در پایان توجه همه عزیزان را جلب میکنم به دو حدیث زیبا در مورد زنان دوره آخرالزمان
روی الأصبغ بن نباته عن اميرالمؤمنين (عليه السلام) قال: سمعته یقول: يظهر في آخر الزمان واقتراب الساعة -و هو شر الازمنة- نسوة كاشفات عاريات، متبرجات من الدين، داخلات في الفتن، مائلات الي الشهوات، مسرعات الي اللذّات، مستحلات للمحرّمات، في جهنم خالدات
من لا یحضره الفقیه کتاب النکاح (المذموم من اخلاق النساء و صفاتهن، حدیث 5)
در آخرالزمان و نزديك شدن زمان موعود (قيامت يا زمان ظهور حضرت مهدى عليه السّلام ) كه بدترين زمانهاست (چون جهان از ظلم و ستم پر شود) زنانى ظاهر مى شوند بى حجاب و عريان بيرون آمده خودنمائى مى كنند، از دين خارج مى شوند (به احكام دين توجهى ندارند) در فتنه ها (آشوبها يا محافل عيش و شهوت ) داخل مى شوند و شهوترانى روى مى آورند و به لذات جوئيها شتابانند، حرامهاى الهى را حلال مى كنند و در جهنم هميشه خواهند ماند.
قال رسول اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم): سيکون في آخر أمّتي رجال، يرکب نساؤهم على سروج کأشباه الرجال يرکبون على المياثر - حتَّى يأتوا أبواب المساجد، نساؤهم کاسيات عاريات، على رؤوسهن کأسنمة البُختُ العِجاف، لا يجِدنَ ريحَ الجنّة. فالعنوهنَّ فإنَّهنَّ ملعونات.
روزگار رهایی (ترجمه یوم الخلاص) ج2 ص753 ح1102
رسول اکرم صلَّى الله عليه وآله وسلَّم فرمود: در آخر امت من، مرداني پیدا می شوند که زن هایشان همچون مردها بر روی زین ها سوار می شوند، در آن عصر بر فراز تشک ها سوار می شوند و تا در مساجد می روند، زنانشان در عین لباس پوشیدن لخت و عور هستند و بر سرشان چیزی همانند کوهان اشتران لاغر است، انها عطر بهشت را نمی شنوند، آنها را لعنت کنید که انها از رحمت خدا به دور هستند
#به_قلم_خودم
?مراسم فارغ التحصیلی خلبانی خانم عفیف البوغبیش از اهالی شادگان??
?هروقت خلبان به تنهایی برای اولین بار پرواز کند، پس از پرواز موفقیت آمیز طبق یک سنت بین المللی در عرصه هوانوردی توسط پیشکسوتان خلبانی سطل آبی بر روی وی ریخته می شود.